Nieuws

Oude nieuwsberichten zijn te vinden in het nieuwsarchief.

25 april 2009
geschreven door: Stefan
Binnenkort zal de backbone verbinding van Wirelessbant over gaan naar de 5Ghz band. Dit om interferentie te vermijden en een hogere bandbreedte te kunnen garanderen. Hiervoor gaat gebruik worden gemaakt van Tranzeo apparatuur. Later hierover meer informatie.

6 januari 2009
geschreven door: Stefan
Het nieuwe jaar is goed begonnen voor het netwerk van Wirelessbant. Rond de feestdagen is er bij Van Woerkom het één en ander veranderd en verbeterd. De AP's zijn nu afzonderlijk van elkaar op afstand te beheren middels een GSM module. Ook wordt de netspanning en de omgevingsthemperatuur in de gaten gehouden. Zo wordt er zelfs een APC ingeschakeld op het moment als de netspanning weg valt. Hiermee is de stabiliteid alleen maar hogere geworden voor Wirelessbant. Zie foto's januari 2009.

5 december 2008
geschreven door: Stefan
Sinds mei 2004 zijn er een hoop dingen al veranderd binnen het Wirelessbant netwerk. Zo is de apparatuur van de gehele backbone al meerdere keren geupgrade. Op dit moment draait de gehele backbone op één van de nieuwste type AP's van Senao. Op dit moment ziet alles er nog stabieler uit dan het ooit is geweest.

 

 

 

 

 

Copyright ©2004  wirelessbant.nl
Alle rechten voorbehouden